Viimme viikolla sain pudotettua vain -0.8kg . Toki onhan se jotain, mutta kun "eka" viikko olisin olettanut että tippuu enemmän.Onhan tämän on hyvä tulos kun vain jatkaa samaa rataa lopussa kiitos todellakin seisoo!

Nyt paino hirveät 122.2kg

joko se paino taakka kääntyis laskusuuntaan vihdoinkin!

Mitäs kaikkee sitä viikon aikana tull syötyä..

Jauheliha kastiketta( tomaattipohjaista) spagettia olin ostanut vahingossa gluteenitonta spagettia ja huomio oli että ei tullut turvonnut olo kun sitä söin...

salaattia salaattia ja salaattia 

Jauhelihakeittoa

(täysjyvä)lohipastaa

puuroo

savustettua lohta

porkkana kasviskeittoa

(täysjyvä)pastasörsseliä jossa kalkkunanakkia tomaattipyrettä sipulia tuorejuustoa nokare :D

perunaa porkkanaa.. sipulia

3kalpuikkoa

punajuurii kuutioina

kukkakaali,parsakaali

jugurttia /mysliä, rahkaa/mangopilttiä

sokeritonta ja vähän kaloria siltävää suklaa puddingia

Valkuaista,ruisleipää,kalkkunaleikettä

...varmaan muutakin ruokaa söin mutta en nyt muista :D

paljon on syöty sapuskaa ,mutta nyt paremmin kun pitkään aikaan :)

(wohooo!!tästä listasta tosiaankin puuttuuu suklaalevyt pizzat sun muut herkut jota on mennyt aika reilusti tosiaankin viimme  vuodet!)

Miltä tuntui taas lopettaa kuin seinään herkuttelu??

...nooh meni yö unet tosi huonoksi, laatu jotain 25-30% koko viikon näytti mun suunnon kello.. MUTTA TAISTELIN :D... nukuin mutta heräilin kokoajan ja en saanu unta jne.ja se tosiaankin tuntui jaksamisessa voimavarat oli heikot ja kello näytti siinäkin huonoa, et kyllä tuo kello on viisasa :D 

yksikin päivä tosiaan olin lähdössä lenkille vaatteet päällä kohti ulkoovea.. niin olo tuntui aivan käsittämättömän raskaalle ja totesin että EN KYLLÄ LÄHDE LENKILLE! riisuin vaatteet ja menin 2h nukkumaan :D mitä sitä pakolla tekemään kun tulee vaan huono olo lenkillä jo kilometrin jälkeen ja siinä sitä sit kusessa ollaan ku pitää vielä talsia voimattomana 4km..

kolmas huomio kellossa on se että mun kuntotaso käyrä on ollut kokoajan nousu suunnassa ja viimme viikon aikana se nousi taas yhden pykälän ylöspäin. Toki kuntotaso on edelleen erittäin huono, mutta käyrä on parempaan!!! 

Ehkäpä tämä tästä...

uuteen viikkoon parempaan!