kyllä  se vaan ottaa pattiin Itku,vaikka kuin ei pitäs käydä puntarilla joka aamu ni joha on helv..taas oli sama mitä toissapäivän...kaiken olen tehny ihan oikein tietääkseni ja pilkulleen.noh liekkö tällä omituisella ololla jotain vaikutust tiedä sitä..edelleen kokovartalo heikotus..

heräsin jo puolkuus tiedossa piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä päivä...aamupalan jo söin ,en yleensä syö näin aikaisin..saas nähdä miten käy tänään pisteiden kanssa..

Lauantaina sit menen rilluttelemaan ekaa kertaa siis alkomahoolia tälle vuodelle... pelottaa jo nyt miten mun ja laihdutuksen käy..pakko mennä ku kaveri tulee ja on aikapäivää sitte sovittu..yritän pitää jotain rajaa..mutta tää olis mun eka  sellanen "nollaus" päivä tällevuotee ni sit olis hyvä jatkaa etiäpäin..niin pitäähän sitä ehkä olla muutakin elämässä kun vaan koti..ja laihdutus...toivon mukaan selviä siitäkin Huom:ennen en ole selvinny on jääny syömis putki päälle eli suuuri koetin kivi on nyt tulossa pitää ottaa vain vähän ja käyttää liikuntapisteet jos menee yli normipisteiden eli PISTEISSÄ OLIS TARKOITUS PYSYÄ...maanantaina puntarissa ei saa olla nousua .

Muksaa torstaita kaikille !!