viikon pudotus -1kg ,no viimme viikolla ei  tippunu  yhtään :/ ..odotin kyllä hieman isompaa pudotusta mutta ei voi mittään...tyydyttävä on tähän ja jatkettava etiäppäin..harmillistA sinäänsä et tällävauhdilla jos menee niin sadan kilon alitus ei tapahu sitten ihan hetkessä menis varmaan toukokuuhun...ajatus ei oikein innosta ...mutta tippuu minkä tippuu en jaksa ottaa ressiä siitä.

Parit menotkin on tässä tulossa edessäpäin yksi parinpäivän reissu &hotelliyöpyminen ja niin ja no öhom.. baarissa käynti..toivon että nämä mainitut reissut eivät heilauta tätä mun tilannetta pahempaan suuntaan näinhän on käyny jo liian useasti :(... nyt pitää henkisesti valmistautua että niin ei pääse tapahtumaan.

nyt  on olotila sellanen että minulla ei ole ressiä MISTÄÄN.omituinen tunne sinnänsä koska minä panikoin aina kaikkea..tämän tunteen voisin haluta pitää pitkään kiitos ja nam :D

Se on 8 viikko alkanut laihdutusta ja karkkia ei olla syöty eikä muutakaan herkkua.Eillen kävin hiihtämässä vedin aika hyvin omasta mielestä 5,5km 40 minuuttiin.. on aika hyvä suoritus multa ;) hiki lensi ja kalorit palo toivonmukaan..tänään kävin sauvakävelyä vetämässä 5km.

Mukavaa  viikkoa kaikille  <3