kyllä päivät vilisee enää kaksikuukautta ja töimaaa kutsuu kait..

Eillen ja toissapäivän kävin jäällä hiihtämässä vetelin luistelutyylillä ,ni kylläpä on haarojenväli kipeenä auts! Tänään pitää ehdottomasti mennä hiihtämään ja tietysti lenkille.

Nyt on ollut vaikeaa syömisten kanssa liekkö johtuvaa tuosta hiihdosta kulutan enenmmän ni heti näläkääää ja varmaan niistä kk johtuvaa jatkuvaa ruuan  himoo...ONNEKSI olen pysynyt pisteissä...mutta lauantaina menen  syömään Amarilloon ja otan kyllä jälkkärinkin ;DDD  kyllä sitä juomaakin  olis tarkotus kurkusta alas kaataa, vain synttäreiden kunniaksi  EI MUUTEN ..se on eka kerta sit kun pisteet menee yli tälle vuodelle ja seuraavanapäivänä pitää olla ruodussa  ja jatkaa samaan malliin..

kumma miten ahistaa vaikka olen tämän suunnitelu et mennään ja nam ihanaa ruokaa ym...ni toinen puoli minusta sanoo  ei kannata.. mutta edes joskus kerran puolessavuodessa tuskin sitä nyt hirveää takapakkia voi tulla...toivottavasti..

Nyt kahvia, sit tyttö herätellä ,tytön vienti kouluun ja ite lenkille  ja ennenkuin haen koulusta (klo.14) ni sitä ennen hiihtämään :DDDDDD ihana liukas keli nyt  hiihdellä:D

Tsemppii kaikille  nyt vaan ylös ulos ja lenkille raikkaaseen talvi ilmaan :)