Paino junnaa +-0 viimeviikon tulos paino kävi jo parina päivänä viimmeviikolla 101.2kg mutta ei voi mitään.

Viikonloppuna oltiin hotellissa yötä ja käytiin elokuvissa mutta syömiset pysyivat kyllä lähes pilkulleen kurissa Paitsi ostettiin poppareita elokuvissa söin niitä jonkin verran on se parempi vaihtoehto kuin sipsi(OLI NE KYLLÄ HYVIÄ)..noh nekin mahtoi mennä pisteiden rajoissa ..käytiin ikeassa siellä söin metsästäjän pihiviä johon en ottanut sitä kastiketta joten jauheliha pihvi muussi ja salaattia hyvä valinta!! muut syönti ajat meni ateriankorvike juomalla ja patukoilla ja 1 skyr rahka.Ei voi todellakaan sanoa että oisi menny överiksi ei ollenkaan olen tyytyväinen mutta ois voinu tuo paino tippua edes vähän :( 

Niin ja aamupalalla söin ruis leipää kevytjuustoa kalkkuna leikettä ja jotain kasviksia ja paljon vesimeloonia ja marjoja  eli ei ole ollut huonot valinnat..

Olen kyllä syönyt  suolakurkkuja siinäkö lie syy...(pitää lopettaa niiden syönti..)niin  lääkkeissäkin kyllä luki että painovaihtelut mahdollisia,voiko mulla olla niin huono tuuri ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kokoajan saa tutkailla mitä sitä syö ja mitä oiretta sitä saapi mistäkin.......................

 

Helmikuun kävelyt 110km  yhteensä 190km tammi-helmikuu

Paino siis putosi kahdessa kuukaudessa  -6.1kg

Muutokset mitoissa RINNANALTA -4cm, LANTIO -3cm,pylly -9cm nämä mitat tuli otettua vasta 12.1.2016 joten voi olla enemmän senttejä huvennu mutta näillä mennään...

HYVÄ ON SIIS ALKU (omasta mielestä)ja nyt vaan uudella innolla uutta kuukautta kohti ja sitä tavoitetta alle sataan ja äkkiä!!!!!!

Kohta ystävän kanssa lenkille  :)