Täällä sitä taas ollaan eli herätty on..  nukuin vain viisi tuntia!!! Minne ne unet katoaa eillen heräsin neljältä huoh..tahtois edes viikonloppuna nukku pitkään kun on mahdollista van ei väkisellä sitte..kahvinkeittoon se on ruettava..

kun miettii tätä paino ja sitä kuinka monesti sitä on yrittänyt saada pois ei naurata. Olen nyt 38 vuotta puolet elämästäni(himan alle ,,mutta näin liioteltuna) ollu enemmän tai vähemmän muka laihdutus kuurilla..Siis parhaa vuoteni  on päässä vaan pyöriny oisimpa sitä ja oisimpa tätä..saamatta aikaan yhtään mitää, varmaan vaan lisää vahinkoa itselle lihomalla lisää.

Nytkin kun on saanut hyvän alun tälle pudotukselle niin minulla on vaan takaraivossa sellanen omituinen tunne, en onnistu.. enhän ole onnistunut koskaan pitämään painoa  siellä alemmissa luvuissa  alle 80 tai edes alle 90 aina on noussu mistä se johtuu että kun on pudottanut alkaa palata samoihin huonoihin tapoihin.Mistä johtuu se että jos joskus jotain herkuttelee tai syö pizzaa niin jää niin sanotusti putki päälle ja loppua ei näy...se on menoa minulla.. en osaa hillitä syömisiäni on pysyttävä pois kaiken sokeri ja rasva herkkujen parista..

 Luulisihan tuota jo maalimassa missä kehitellää kaiken maaliman hienouksia ja jopa turhanpäiväistäkin,, keksittävän herkut jotka ei lihota suklaa olisi saman makuista kuin ennen ei lihomis vaikutuksia tai joku suolanen herkku ei keräis nestettä vaan vois vetää mielin määrin tapahtumatta mitää :DD niin kait sitä jotain muka onkin keksitty..  jostain olen lukenut /bongannu että on olemassa kalorittomia  nuudelia jotain fitnnes nuudeleita... ite bongasin ne netissä n. puolvuotta sitten..

mutta tässäpä tätä oli jo löpinää..nyt kahvia :)