Eillen kirjotin kaikkee kivaa  tänne ruuista jne..ja kun sen tallensin niin se sävisi kun pieru saharaan  KIVA! eikä ollu eka kerta..

Se olis viikoloppu edessä taas taistelua mielihalujen kanssa enemmän...

Jotenkin ajatus jonnekkin  reissuun lähtemisestäkin tuntuu niin vaikealle vaikka haluis käydäkkin jossain suurin ongelma tulee sinnä kun haluu SYÖDÄ ja se on niin kivaa varsinkin reissussa joten ei sitten reissuta mutta kun kotonakin jääkaapin ympärillä  ollaan lähes aina ...Pitäs poistua siis kotoa että ei voi syödä..sellaseen paikkaan missä ei kehtaa syödä tai siellä ei ole sitä ruokaa...

Tänään on taas tämmönen päivä kun ahistaa kaikki niitä tällasia päiviä on kyllä riittäny viimme aikoina jo ihan tarpeeksi!!

Nyt viikoloppuna en kyllä saa yhtään lipsua!!!! alkaa paino olla siellä JÄLLEEN KERRAN  alle90kg ... en saa enää pilata tätä yhtään vaikka tekee mieli vaikka ja mitä!!!!Mikä lie puutos pää koppa huutaa munkkia-hillo munkkia :O .. mikä siinä on!! ?????niin oli viimme vuonnakin samma mieli teko aina silloin tällöin..

Pitää lähteä lenkille illasta nyt jätän toisen 5km väliin vötkyilin koko päivän  eli..kotihommia pyykinpesua ,imurointia,ruuanlaittoo ja nettiä :D

Eipä tässä auta kun pysyä lujana ja ilman munkkia tai muutakaan herkkua!!! ja lenkille jospa se siellä munkki unohtuu..