Ei pilkistä aurinko ,se piristäisi kyllä. Aamu paino sama kuin eillen,saas nähdä paljonko maanantaina mittarissa on.. toivoisin että paino putoaisi vielä edes muutaman satagammaa niin oltas taas pikkusen lähempänä tuota hirvetä 100kg lukemaa, mitä inhoan yli kaiken!

Kyllä nämä pimeät päivät väsyttää ja muutenkin kun joudut olemaan kotona niin sekin väsyttää ei jaksa pistää tikkua ristiin.Olen lamaantunut täysin ja kyllä tämä työttömyys on ahistavaa...se minut onkin saanut täysin hulluksi.. tyhjän panttina oleminen on aika raskasta ..yök! ja miten kauan tätä jatkuukin sen pahemmaksi olo käy henkisesti..ja se vaikuttaa  minuun fyysisesti..tulloo näitä oireita...

Minusta on tullu taas vilukissa tämän laihdutuksen myötä, minulla on yöllä kolme peittoa ::D ..täytyy kyllä sanoa että oon nukkunut paljon paremmin kun on painoa päällä :D  no viimme yönä meinasi olkapäitä pakottaa liekkö siitä kun eillen venyttelin vähän you tubesta mm. tätä 2 kertaa läpi SUOSITTELEN helppoja lyhyviä liikkeitä : PÄIVÄN LIIKE niska-hartiasudun liikkeet (kaikki 22 liikettä) jumissa on pitää venytellä tänäänkin.

kivaa päivää <3