Taas on väritön sää!

Niska on pahana  kipee ,tosi kipee.. yölläkään ei saa nukuttua kunnolla :/  on laitettu tosiaa kylmä ja kuuma geelit ja lämpöhauteet ..hierottu..ei auta mikään!!!!Toivottavasti paranee ennekuin työt alkaa!!!

En muista oonko jo tänne kirjottanu (enkä jaksa käydä lukemassa)mutta meidän astiapesukone  5kk vanha särkyi tuossa perjantaina joku vikakoodi käskee ottamaan huoltoon yhteyttä!!En käsitä ,,en ois uskonu että näin äkkiä menee rikki kaikenlaisia vehkeitä!!!!onneksi on 2 vuoden takuu :) 

Tänään pitäs selvitä yksi kevään piinannut/ ahistanut asia vihdoin ja viimmein!!!!toivottavasti tulee hyviä uutisia..

Meidän tie on tällähetkellä kaameassa kunnossa  ei paljo tee mieli ajella kun tuntuu että auto uppoo tiehen kiinni ..on kyllä kauhein tiekelirikko vuosiin koko talven ensin liukasta ja nyt vielä tämä ,eikä varmasti tie kuiva moneen viikkoon!!

vali ,vali ,ja vali......

Tälle aamulle ei näytä tulevan positiivisia asiaoita yhtään ns.valitus postaus no niitä hyviä uutisia tässä odottelen....

ja aamusta heti kästiskaus operaatio INHOAN kasintiskausta en kyllä ala jos tuo kone joutuu olee remontissa vaikkapa kaksikuukautta, en tule toimeen en jaksa tiskata!! xD

mut hei pieni positiivinen asia tuli mieleen nyt aamupalaa eli RUOKAAAA!!! ;)

palataa..kun on asiaa..kivaa Tiistaita ja paluu ruotuun jos on tarve ;)  itsellä meni pääsiäispyhät  syömisten osalta mahtavasti voi olla tyytyväinen kyllä!(yhdessä kyläpaikassa saatettiin loukkaantu kun en nyt ottanut sitä rahkapiirakkaa mutta ei kiitos ja vastaus oli ETTÄ EI KIITOS?? enenmpää ei tykytetty...)