Paino tippui  -500g.. tähän voisin sanoa että vähän on ,mutta en sano. Olen tietoiseti lisännyt ruokaa kun tammikuun vedin niin tiukasti siis pisteiden rajoissa ja sehän näkyy tietenkin heti painossa ;) kun katsoo tuota kokoanaispudotusta niin en valita ja se sataviis on jo nurkan takana (seuraava tavoite) en tainnut edes viimme kesänä painaa niin "vähää" toisaalta teksi mieli helmikuun tavoitteeksi ottaa sen -3.5kg mutta se tietää kyllä todellakin aikaa tiukkaa linjaa..pitää miettiä vielä..kyllä se ois mahdollistakin koska normi pudotus suositus vauhti on 0,5-1kg .Sitä kun on suuruuden hullu kaikki tai ei mitään :) vaikka ei sekään hyvä ole mut..joo tavoite on selvä -3.5kg pois tässä kuussa ja piste (ainakin sen verran pois ;) )

Pakkanenkin on lauhtunut ja luntakin tietysti tullu.jee..jee

meillä on joku ihme ongelma tullu tietokoneeseen eikä älytä sitä..kun menee nettiin niin jonkin ajankuluttua netti menee pois päältä ja sivut ei auke.. ei nettiyhteyttä ..meillä on kolme konetta samassa lähettimessä ja vain tämä uusin kone läppäri temppuilee sillä tavalla.. ei ole edes montaa kuukautta vanha kone..ärsyttää..

Viikonloppuna tuli lenkkeiltyä vain yhden kerran 5km ,no onhan sekin jo jotain  tietty :)

Joo nyt kahvia & tämä toivoo hyvää laihdutus kuukautta  mulle ja sulle joka juuri luet tätä.. niin siis jos on  tarvis laihtua  :)