En tiedä johtuuko ressistä en ole syönyt mitään ylimääristä.. ainut mitä eillen söin mitä kyllä saakin syödä mistä tämä "nestekertymä" voi johtua oli sellasia mini suolakurkkuja oli jotenkin suolaisen halut..eli vaikuttaako ne näin paljon kerää heti nestettä elimistöön..no voihan se vaikuttaa :/ ..olo kyllä ei tunnu mitenkään erityisen turvonneelta tai muutakaan.. en tiedä on vaan jatkettava.. taidan PUNNITA MAANANTAINA SEURAAVAN KERRAN NIIN EI TULE LISÄ RESSIÄ!!Kyllä se mieleen vaikuttaa kuitenkin..ei pitäs hyppiä puntarilla joka päivä tämän siitä saa..ressi pitää yrittää pyristellä pois ei tästä muuten tule mitään!!!

70km tälle kuulle oon kävelly.. hiihtämään tekee mieli mutta jäällä vettä eikä ne sinne taida latuja tänäkään vuonna vetää..

Eillen oli pahapäivä.. nälkä  vaivas muka kokoajan mutta niin sain pidettyä kuria vaikka kuin muka nälätti...

Toivottavsti edes miinusta on  maanatain punnituksessa olisin todella mielissään... toisaalta viimme viikon pudotus oli enemmän niin voi olla että nyt on vähemmän..aika näyttää :)

mut joo nyt aamupalaa..ruisleipää niin että nälkälähtee päällepippuri tuorejuustooja paljon kurkkua ja vettä iso iso kuppi :)