Päivä paino huitelee samana kuin viikko sitten,  syynä tähän on EILLIS ILLAN SYÖMISET 102kg  ...

Eillen meni illasta voimat sinnitellä nuita herkkuja vastaan mitä oli meillä ,joten luulen että kaikki liikunta pisteet ja säästetyt meni  ja tuli iso pommi keholle..jee jee..PItÄÄ pysyä erossa karkista..

JOTENKA paino on tänään ylempi  kuin eillen juurikin tuosta tyhmästä virheestä joka siis alkoi jo aijemmin nostella "päätään" eli lauantaina söin jo vähän karkkia kun NIIN muka himotti.. seuraus on..tuloksia luettaessa..

-----------------------------------------NO TUO tapaus OLI JA MENI-------------------------------------------------------

TÄNÄÄN otin itseäni niskasta kiinni VIHDOIN !!!!!!!ja menin terveyskeskukseen josko pääsisin lääkärille ..ajanvarauksessa sanoi että tarvitsen kyllä lääkäriä vaan en ehkä kuitenkaan päivystys asiana joten sain lääkäri ajan joka oli peruuutus aika Torstaille.... Minulle kova kynnys mennä yleensä mihinkään mutta nyt se on tehty!!

Sain myös toisenkin asian hoidettua olen sitäkin vetkutellut jo toista viikkoa...eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla!Toivottavasti tämä ei ole mitään vakavaa ja saan  jotain apua tähän inhottavaan vaivaan.. :(

PAinajaisia oon nähny kolmena yönä peräkkäin ..ihan sekavia....raivostuttaa...

  tärkeä päätös mikä on tälle päivälle  asetettu nimittäin  tälle kellon lyömälle  JA saa jatkua jälleen  ON TAISTELU  ja  tahto pysyä karkeista erossa!!!!!