Kävin siellä hammaslääkärissä,, ai että se tuntuu ilkeelle hammaskivenpoisto ultraäänellä hyi saakeli aina yhtä inhottavaa.Onneksi se on nyt taas ohi!! Ensiviikolla sitten yksi reikä paikataan ja hammasputsi tehdään ja toivottavasti se on sitten siinä tämän vuoden paikkaukset.joka talvi mennny monia satoja euroja hammaslääkäriin kun tulee reikiä niin helposti vaikka kuin pesen hampaita :/ 500 eurosta 800 joka talvi se on vaan rahat jostain aina revittävä, koska hampaat on pidettävä kunnossa.. se on vielä kamalampaa jos joutuu jotain juurihoitoa tekemään yök!..niin ja käyn yksityisellä ,koska sieltä saapi hyvää palvelua niin mieluusti maksaa mutta kummastuttaa tämä hintojen nousu joka vuosi kymppi kax nousee kaikki hoidot eikö mitään rajaa ??? 

Joka tapauksessa eillisestä paino oli yllättäin tippunut 0,6kg  jes! Minä oon tämän ekan laihdutus viikon käytännössä istunu vessassa nesteet on lähteny kirtoon ja hyvä niin, koska minen jaksa olla enää lihava!!!

Sen verran teen muutosta siihen nutriletin syömiseen (minullahan oli se kolmenpäivän startti pakkaus) en alotakkaan sitä koska nyt on intoa ja menee hyvin näin niin en viittikkään syödä.. eihän ne heti pilalle mee ..mieluummin syön normi ruokaa ja mitä haluan ja kerta painokin tippuu näin hyvin!!