Aamulla paino sama kuin perjantaina :/ !!!!!savu nousee korvista kun ei oo tippunu gammaakaan..jotenki on älytön turvotus taas päällä vaikka oon liikkunutkin PALJON! Ja tosiaan kun liikkuu paljon niin nälkäkin on vaivannu enemmän..luulin että putoo edes vähän kun taistelen ja pysyn ahmimiseta irti...ja mitä vielä...no ensiviikon maanantaina seuraava punnitus sitten.

70km/7päivässä on nyt siinä tilanteessa siis että puuttuu enää 20km hyvin oon jaksanu.Paremmin mulle käy tuo 5km aamulla ja 5km illalla..kuin kerralla 10km  vaan tuli kyllä eillenki hiki!! Jäällä kuitenki on vielä raskaampaa kuin tiellä kun on jäätä-sohjoo-liukasta ja kaikkee..huh..huh..lähemmäs 18000 askelta eillen..

Laskin äsken että monenako päivänä tänä vuonna on menny syömiset päin peetä niin aika monenen :/  !!!! tulos 17 päivää "överit" ja nämä ei ole peräkkäisinä päivinä vaan välissä on aina niitä hyviä päiviä..no onneksi se on taakse jäänyttä sitä ei kannata murehtia.. varmasti niitä syömis himo päiviä tulee eteen vuoden mittaan e..i tämä "homma" oo mitää ruusuilla tanssimista  tällähetkellä koko ajan saa taistella ...

On kyllä taas mahatava päivä tulossa ilmojen suhteen  aurinkoa koko taivaan täydeltä <3 :) ulos se on lähettävä käppäilemaan että saa 5km tavoitteeseen lisää  ;)

Lisään vielä tän hetken tuntemuksia:Tällä hetkellä nään peilistä itseni lihavana siis niin kun olisin 116kg..En ymmärrä miksi minä näytän niin  ISOLLE omaan silmään kun katson peilistä itseäni!!!! vaikka painoa on suurimmasta koosta se -25kg???On sitä kyllä  ISO/LIHAVA!!!!!  :/