Kävin lääkärissä ja lääkäri oli tosi mukava! Jopa kuunteli minun toisen vaivankin(sääressä sellainen patti ollu jo vuoden) joka on häirinnyt joka on päivittäin mielessä joka ressaa kans..pääsen siis ultraääni tutkimukseen huhtikuussa että pääsen sen patinkin kanssa mielen rauhaan ...ja toivottavasti se on vain joku rasvapatti...niitä kuulemma on ihmisillä missä milloinkin ja eivät ole vaarallisia ..

Joo aikamoinen rasvapatti on meikäläisellä esim. MAHASSA!!!

Sain siis vahvempia lääkkeitä tohon palan tunteeseen nyt sitten parinviikkoa niitä josko se sitten kurkku alkaisi jo rauhottua ...ja tämä kamala vaiva  POISTUIS!!!

KAtsoi peilillä aika syvälle kurkkuun ja kyllä yökötti, sanoi että ihan näyttää siistille että ei ole mitään syöpää tai  muutakaan kasvainta siellä painamassa ONNEKSI!!! Kilpirauhaset kuulemma ok eikä mitäään imusolmukkeita ollut tulehtuntu kaulalla..joten voi huokasta ehkä ..vähän..

Nyt vaan odotellaan minkä äjäyksen tämä lääkeantaa tietenkin minä aina odotan niitä sivuvaikutuksia ja kaikkee heti..pahinta kun pelkään..no nyt pitää toivoa että näistä on apua ja kurkku rauhottuu ja palntunne häviää....

te-toimistostakin tippuu sähköpostiin harvase päivä(ärsyttää,hermostuttavaa,ressaavaa) jotain ,jotain sellaista mikä kyllä ei "nappaa" mutta ei kaitse auta kun johonki tarttua.....ja toivoa että kaikki menee parhain päin..

Minä selvisin!