Pitäs olla vapaapäivä mutta on monesti soitettu töihin.. en jaksa tämmöstä että pitää koko ajan olla lähtökuopissa ja ei voi nauttia vapaasta hermoilematta joutuuko töihin...alitajunnassa on kuitenkin että josko soittavat..

huoh

huoh ja vielä huoh..

Pitäs aloittaa lenkkeily on niin jokapaikka kipee tästä makoilusta aloittaa myös venyttely tai joku keppi jumppa...siis ei ole paikkaa mihin ei sattuisi..huoh. sillekkin..

selvisin eillen ihan ok. kait... mutta dadaa uusi v-mäinen homma odottaa nurkan takan huoh...

Tietty asioihin PITÄISI suhtautua positiivisesti mutta en osaa..en tiedä miten opettelisin koska elämä näyttäisi paaaaljon  valoisemmalta ...

mietin tässä taas että oonko mä tosiaan hanskoja heittämässä tiskiin ja pistämässä ranttaliksi tän laihdutuksen suhteen????!!!

toisaalta olo mikä on tullut vklopun syömisistä jne..  ei ole hyvä närästystä..ähkyä hirveitä mielitekoja jne..olo huononi kyllä  vireys on tipotiessään ja ruokahalut  voi jessus...ensin on helppoa ku heinän teko sitten on vaikeaa kuin pohjaan palanu puuro..

risukasaan ei paista..

tilasin juuri sitä Marimekon räsymatto kangasta ajattelin ommella keittiöön verhon..oon niin rakastunut niihin astioihinkin että ei mitään rajaa...tekisi mieli tilata muutama kupponen ;) 

eipä tässä muuta yritän selvitä tästä päivästä ehjin nahoin kokeilen keppijumppaa ja piikkimattoo jospa se keho sitten vähän piristyisi ja sinne lenkille on mentävä..