Varmasti tulee olemaan vaikeat kolme viikkoa koska tiedän jo etu käteen että minun yritykseni laihtua ovat tyssänneet aina viikoille  2 tai 5,6,...eli nyt  koetellaan varmasti kuka pystyy ja mihin... mutta toistaiseksi on ollut ihan helppoa :) ihme kyllä.... ei karkkia,suklaatia tai muutakaan herkkua huom! ei ole edes tehnyt mieli  :)? Johtunooko sitä että  olen syön  hedelmiä tälläkin viikolla nyt on tullut vedettyä  esim.omenoita ...nam..

vielä olis kolmen päivän rutistus lenkkelyssä ni olis tavote saavutettu tammikuulta eli jokapäivä tunnin lenkki voipi olla kyllä ylpee itestää ku monet kerrat on ollut  yli -30 astetta kun ole talsinut tuolla pitkin poikin :) sisulla sitä löytyy mekäläisestä ainakin tällä hetkellä :) kohta pitääkin lähtä tonne -21.7 asteen pakkaseen talsimaan ja viima on kyllä sit semmonen et en tykkää mutta mentävä on...

Tänään kyllä käyn ostamassa uuden puntarin en jaksa tuota puntaria enää mulle se ei vaan pysädy.. tänäkin aamuna hyppi edestakaisin kunnes ei näyttänyt mitää tulosta voe v***u!!!  pitäs muka olla viel joku rasva,neste ,lihas ,läski puntari..mulle ei sit suostu näyttää mitään .. ei sitte olkoot tuo puntari  haen kaupasta uuden ja ihan normi verson ..

 Nyt lenkille... Hauskaa viikonloppua..liikunnallista sellaista  :)