muut nukkuu niin voip kirjottaakki .ku nyt jaksaa ja joutaa ;).kummasti se tuo työ on vieny voimat multa kokonaan iltasin ei jaksa tehdä mitään :/  ei edes lenkille jaksa kun on niin rakka päivä.. illalla kun kotiin tulee niin menee kaks tuntia ennekuin on normitilanne  ropassa ja sit jo kohta pitää rueta nukkumaan ..kaikkee sen ihmisen pitää tehä..

kävin tuossa joku viikko sitten terveystarkastuksessa ja verikokeissa ja sydän filmitkin ottivat & pauhalluskokeet..kaikki muut oli ok paitsi puhallustestissä arvot liian alhaalla nyt oon odotellu ett mitä?? ku ei oo kuulunu mitään..ärsyttävää kun ei tiedä..lihas kunto juttukin piti tehdä kaikki taivutukset pään,kropansivutaivutuksia ym..ihan meni ok..paitsi vasemalle puolelle pää ei taipunu sitä tarvittavaa 40 astetta vai kolmekymmentä on nimittäin niskat jumissa ollu jo kymenen vuotta :/ pitäs vissiinkin todellakin ruveta venyttelemään töiden jälkeen muuten ei oo kohta minusta työntekijäksi kun jumii paikat että ei pää edes käänny NIIN PITÄS..pitäs ja pitäs!

jos nyt ottas kahveetia ja lähtis lenkille viimmeisenä lomapäivänä jaksan just ja just lenkille viikko meni "toipuessa" töistä noh oltiinhan me reissussa  ympäri suomee viikko esim.särkäniemessä kaksipäivää pörrättiin la-su. kivaa oli :)

olihan tätä nyt tässä... palataan & tsemppejä !!!