vain  0.6kg, no tyydyttävä on ...ja nyt se on alle sataviis ja tästä on hyvä lähteä seuraavaa tavoitetta saavuttelemaan ja se on 99.9kg alle sata siis.. loppuviikosta on reissuntynkää ja olen päättänyt että karkkia en syö  :P  ja yritän katsoa aikatarkasti mitä syön mutta saa nähä miten käy hotellin aamupalalla :P sielläkin vois viksusti syödä mutta helposti se kyllä menee överksikin ..pitää syödä ruisleipää   toivottavasti sitä on..suunnitelmat on valmiina kuhan vaan älyän ne toteuttaa enkä pistä plörinäksi...

vähän olen huonosti viimme aikoina nukkunu ja se voi kyllä kans vaikuttaa pelottavan paljon tulevien päivien syömisiin ja sitten kun on vielä vieraita käymässä kokoviikon niin pittää olla ruokaa tekemässä joka välissä...mutta tiukkana pitää vaan olla.

hiihtämässä kävin taas viikonloppuna sukset ei toiminu ollenkaan la.5,5km ja eillen vaivaiset 2,5km ei vaan luistanu  ja ei mitään pitoa niin käännyin kotiin aikasemmin  meinasin ottaa sukset kainaloon kun ei oikein ollut enää hiitämistä se meno..yhden kerran töksähti niinpahasti että vedin aika lahjakkasti nurin :/ nyt meinaa olla vähän paikat kipeenä..

Toisaalta taidan lähteä nukkumaan vitsi että väsyttää.....vieraat valvottaa..ovat sitten aikamoisia yöeläjiä...