Toivon todellakin parempaa tulevaa vuotta ...

Pohdiskelen tässä tätä menevää vuotta, vaikka se nyt ei vielä ole loppukaan, onhan tässä vielä kokonainen kuukausi jäljellä.

Niin liikunnan, kuin laihdutuksen suhteen on tämä vuosi ollut kertakaikkiaan  huono :/  jooo n.+10kg painoa ja kävelyt jää puoleen viimme vuodesta :( 

Mutta nyt on kuukausi innolla kävelty ym.. pientä lipsimista syömisissä viikonloppuisin.. noooh.....syystä että on juhlia joka lähtöön...esim. viikonloppuna oli pikkujoulut ja  enpä ois uskonu mut 2 ihmistä kysyi minulta että olenko LAIHTUNUT!!!!!mitä ihmettä???? ei se vaan puntarissa näy.. mutta se on kyllä totta että peilistä kun kahtoo ni siellä ei oo ihan niin iso lösö perse kun kuukaus sitte liekkö kiinteytyny tai jotain mutta puntarissa ei ole tapahtunut niin ihmeitä kuin peilissä...passaa mulle. =*)

viikoloppuna on taas pikkujoulut ja  kyllä aijon syödä ja juoda... harvoja juhlia minne pääsee... niii otan kaiken irti ;) jatketaan tätä hommaa sitten heti seuraavana päivänä..lupaan kyllä.  

 kumma juttu, että en ressaa niin tästä laihutuksesta  niin kuin tässä syksyllä ni heti on parempi olo.Vedän vissiin vähän kevyemmin en niin tiukasti vähän kaikkee sopivasti ja silleen =)

HYVÄ MINÄ :)