Lihonut olen.

paljon.

sokeri koukusta minun on päästävä pois se on pahin..

työt loppu ja tässä on perjantaista asti tollotettu ja nuoltu "haavoja" raskaasta työstä.. No ne on nyt loppu nuo raskaat työt lopullisesti(loppuu siis koko paikka) ja tulevaisuudesta ei mitään tietoa! Toivottavasti työkkärin täti tai setä antaa minun olla vähänaikaa rauhassa!!!

närästystä ei ole ollut nyt työssä olemisen aikana eikä sitä puristavaa tunnetta kurkussa vaikka olen syönyt vaikka ja mitä elänyt pellossa kuin viimmestä päivää..Eli se oli henkistä juttua mulla talvella ja kevättalvella joka johtui ihan työkkäristä ://..siitä on päästävä eroon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mutta joo sillä tänne nyt kirjotin että yritän nyt edes katkasta tuon mässäämisen...ainut minkä päätin nyt on että jos pitää jotain herkkua ottaa suon mehujäätelön..jäätelön sijaan ja pullaa kakun sijaan mutta karkit ja suklaat saa jäädä!! ja makkarat jos pitää päivittäin grillata sitten grilliin menee kasviksia..makkarat on syöty tältä kesältä jos on ihan pakko niin kalkkuna pitoista makkaraa.. muut makkarat saa jäädä kauppaan..

saa pitää peukkuja pystyssä että parannan tapani!! ja nuo närästykset ei saa palata!