Takatalvi iski lunta satanut ainakin 5cm en tykkää kyllä yhtään  :/ ..alotetaan taas tämä aamu siis valittamalla :D

Tässä kahvia ryypiskelen ja odotan astiapesukoneen korjaajaa taas!! Sama vika tuli uudelleen eli viikon kesti!!Toivottavasti vievät sen jo oikeesti jo korjuulle ja löytyy se vika..huoh se titeää taas käsin tiskausta riittämiin..vai pistäskö rueta elämään kertakäyttö astioilla :D  sinne asti kunnes kone on kunnossa!

2 viikkoa(14 päivää) aikaa tiputtaa se 1,4kg  saap nähä kuin käy.. niin ja toukokuussa tiedossa siis reissu joten tiedossa on plussaa TAAS mutta olen päättänyt että ei övereitä millään saralla eli hotelli aamiaisilla ei vedetä pekonia tai nakkeja  ym..vaan puuroa marjoja hedelmiä ja leipää..on vaan valittava ne terveeellisemmät vaihtoehdot.

....ja juhliin minne mennään siellä on varmaan ruuat ja sun muut mutta en usko että hirveää tuhoa saan aikaan jos vaan muina aikona pidän sen kurin eikä esim mennä sille karkki-mättö ruoka linjalle... noooh sokerittomia karkkeja saan syödä :P Eikä kyllä ainakaan paljon ei saa kyllä mopokarata käsistä.. täytyy varustautua jotenkin reissuun ennakkoon esim..patukoita ja niitä ateriakorvike juomia mukaa..saas nähä miten käy...toisaalta turha sitä on hirveenä miettiä...mutta puoleksi suunniteltu on jo eteenpäin ;)