Eillinen meni hyvin syömisten osalta jippii mitä painoon tulee niin -100g (vain)2 päivää -200g :D ei oo nesteet vielä kierrossa ei..

Pyöräilin eillenkin mukavat kilometrit 12km  on vain niin hyvä pyörä alla että en voi sanoa polkeneeni paljoa koska minä hurruutan sillä polkematta suurimman osan kun on niin liukas pyörä! kasittämätöntä että tämmösiä vehkeitä on edes olemassa! 

Mittasin matkan töihin paljonko menee aikaa jos rupeaisin pyörällä kulkemaan meni noin 17min ajelin hiljaa sillä tavalla että ei tulisi hiki. Pitäsi saada pyörään kori ,missä saisin kuljetettua kengät ja työvaattet töihin reppu en halua. Lukko on jo ostettu. Eikös se ole niin että puoleksi suunniteltu on jo puoleksi tehty  viitaten minun työpaikka pyöräilyyn :D  niikun huomaa ressaan jo pelkästä pyöräilystä suunnittelen kaiken jopa mistä ajaisin mihin pyörä parkkiin  jne jne. korit lukot saati työ! ON TÄMÄ TYÖMAA...nO. tulin siihen tulokseen että voisin jopa ajaakkin pyörällä töihin ei paha ollenkaan nimittäin olen kotona yhtä nopeesti/hitaasti kuin autollakin koska auton parkkiin saaminenkin on aikamoinen työmaa,  joten sillä tässä nyt on puntarissa tämä pyöräily :D 

Viikonloppuna mennään kylpylään ja yhteen konserttiin.En ole käynyt kylpylässä vuoteen! tuolla kylpylässä minne mennään en ole käynyt 3 vuoteen jotenki meni viimmeksi into tuohon kylpylään kun käytiin siellä minulla alkoi aivan armoton varpaanväli kutitus jo kotia lähtöaamuna hotellissa, en ymmärtänyt mitä se oli koska ei ollut ikinä semmosta ollu. Raavin ja raavin ja kärsin monta viikkoa kunnes älysin että olin saanut jonku sienen varpaanväliini !! Vaikka en tiedä voiko se nuin nopeasti edes tarttua, mutta näin kävi!!! jossain välissä hain aputeekista apuja ja kun laitoin sitä sieni rasva vapaanväliin heti autto..i kumma vaan että mitään ulkoista näkyvää ei varpaan välissä ollut sitä kutitti vain "hulluna"..toivottavasti sieltä ei tule mitään tommosia mukaan tällä kertaa..otin huoneen luovutksenkin myöhäisemmäksi että saa nauttia kivasta viikonlopusta pitkästä aikaa!

kyllä se hävettää mennä sinne kylpylään kun ei itseään rakasta yhtään ..on  vain inho läskiä löllyvää kohtaan ja minä niin rakasta vedessä lillumista.. mut ei auta ku työntyä norsun lailla vain sinne ja nauttia..toivotaan että edes kylpytakki sopii päälle! kyllä on "pienenllä" ihmisellä päässä paljon suunniteltavaa pitää miettiä pyörä matkojen lisäksi :  reitti miten menen kylpylässä hotellihuoneesta veteen :D kuinka selviät työ päivästä hengissä suunnitelma on jo kans käynnissä on se rankkaa...

tarvitseisin lisää itsevarmuutta ja sitä minulla OLISI olisin pienenpi .. niin se vain menee minun kohdalla tämmösenä LÄSKINÄ sitä on vai roska kasa.

oho tulipas pitkä rasittava ja sekava kirjoitus.. :D  kivaa päivää  <3