niin olis sitä tekemistä jos kehtais tehdä..van nyt ei kehtaa..omenaa tässä samalla järsin ja mieti viikonloppuna lähdemme reissuun , niin syömiset mietityttää kun niin haluaisin ton painon alle 90kg!!!!

vaikka moni sanoo tähän ,et pitäähän sitä joskus herkutella ym..mutta minä en halua olen jäärä pää!!haluan pysyä erossa herkuista ,ne ei oo hyväksi minulle se on nähty niin monesti ja olenhan jo viidettä kuukautta ilman karkkia ja pitzoja,kebbappeja,suklaata.sipsejä ym..ym..niin voin olla  ilman ja pysyn hengissä ja varsinkin kun miettii niitä "vierotus" oireita alussa ,niin ei niistä aivan helposti eroon pääse ..varsinkin jos se kierre alkaa uudelleen... vai onko joku toista mieltä??

niin ja kyllä maanantaikin jänskättäää ...ku alkaa työt taas pitän tauon jälkeen ihanaa!!!

sekin  vielä hämärän peitossa miten syömiset sujuu kun alottaa taas työt uus "ressin" paikka ja jännitys ...toivottavasti en rupee taas mässääjäksi tää on nii ihanaa ku kevenee päiväpäivältä ei haluu enää entistä painoa kiitosta vaan...

pitäs saada niitä"työkaluja" millä selvitä ton alun rankan vaiheen yli että ei menee päin pyllyy koko laihutus operaatio.. se vaan on niin että kun tulee uusia asioita elämään ni kyllä se vaikuttaa kaikki siihen mitä suuhunsa pistää... onko kukaan samaa mieltä??

nyt teetä...ku paleloo...

Tämä ihminen täällä ei halua enää epäonnistua tässä laihdutus urakassa on nääs niin monta kertaa tiputtanu näitä kiloja ,että kyllä se vaan nyt riittää  nämä kilot ja lisää vaan tiputetaan ;) tsemppiä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!