se on sit taas viikonloppu edessä jeeeeeeeeeeeeeee.....

huonoja puolia on hyvässäkin...esim.se syömisen hallinta..mulle se on niin pirun vaikeeta...nyt olis kolmaspäivä menossa pisteillä. enkä todellakaan haluu pilata tätä...eillen oli mikreeni ja kylläpä on ollut pääkipee taas vimme yönä ..vierotus oireita... herkuista.. tautinen pääkipu...kumma kun sitä jaksaa aina muka alottaa ja mikä tuska on alussa ainakin mulla ,kun sitä on ahminu ihtesä aina ähkyyn ni pitäs tulla "kevyemmällä" ja vähemmällä ruualla toimeen..

tän päivän ohjelmassa olis perinteinen kävely lenkki ja siivoiluu .....eillen tei sei keittoo .tulipa hyvää kun laitoin 7%kermaa joukkoon..tänään vois tehdä vaikka nakkikeittoo... pysyis keittolinjoilla niin olis vähä kevyempää ja laihtuis...

eillen ostin suolakurkkuja ihan sellaisii irto suolakurkkuja vaikka keräävät nestettä niin lähtipähä suolahimo ja nolla pistettä..leivänpäälle pisti ja söin kyllä myös niitä paljaaltaan ...en tiedä mikä himo mulla on etikkaan ?sen jälkeen kun söin niitä etikka /suola sipsejä niin himottaa ensinnäkin niitä kokoajan ,onneksi keksin nuo suolakurkut niin selvisin eillisestä..ja vähin kalorein..vaikka suola ei ole terveellistä mutta huijata voi joskus ...niinhän??