-0.3kg Ei hän se tipu niinku elokuvissa ei...eillen näytti puntari tosiaaan että viikossa tippunut se 600g no enpä voi tälle asialle taas mitään mikä lie nestekertymä taas! No vielä 2.1 kiloa  siihen että saan painon alle sataan.Toisaalta viimme viikolla tippui enemmän ja nyt näin :/ nieltävä on tappio..odotin kyllä isompaa pudotusta mutta en jaksa tätä nyt enempää murehtia..

Eillen kävin sauvakävelyllä ja vedin taas aika "kovaa" 5km/1h24sekunttia hiki valu vielä lenkin jälkeekin :D 

jospa se tästä kunto rupeais parantumaan ja painokin menisi alemmas...

Viikonlopunaikaan purettiin jenkkisängystä välipatja kierrätykseen ostettiin siis uudet siitä tuli reilu15kg jousia minä nostin koko läjän ja mietin  että herranen aika miten paljon painaa jos tuommonen paino olisi vielä minussa niin ei kyllä jalat jaksasi käveltyttää minua ..olenhan painanut kuitenkin senkin 116kg niin sillä tuli mieleen ja mietin sitäkin että jos saan pois vaikka sen 15kg niin on se hurja määrä jaloilta pois! Helpottaa elämää kummasti.

on paljon  niitä pieniä laihdutus "matkan varren" tavotteita ja..ja.. minullahan oli  "suurempi"tavoite alunpitäen -15kg eli paino saada (92.6) muistaakseni toukokuun loppuun menessä eli tiputettavaa on tällähetkellä pyöristettynä kymmenisen kiloa..aikaa kolmekuukautta ja kaksi viikkoa tekee noin 15viikkoa eli noin pyöreesti 700g viikossa tavoite on realistinen..ei mahdoton ja terveellisesti pudotettavissa..eli olen ihan hyvin pysynyt tässä tavotteessa "kiinni"noin -900g viikko jos nyt oikein laskin...ihan hyvä vaikka jokaviikko nyt ei ole kyllä tapahtunutkaan juuri mitään mutta miinus on aina miinus!

tämä voi olla jopa mahdollista kunhan vain jatkan :) jee!!

lupasi säätiedotuksessa aurinkoista viikkoa joten josko sitä lenkkeily hommia päivisinkin  jaksais tehdä eikä vai tätä ainaista mitää tekemätöntä oleilua..tänään on kuitenkin ihan pilvistä  ja sataa lunta -2 ..niin ja ajattelin yhden avoimen hakemuksenkin laittaa kunhan saan sen kirjoitettua :I