Jepulista nyt oon palannu reissusta. 2 päivää söin mitä halusin ja tietenkin painossa näkyy jne(tai tuntuu ainakin en oo kehannu hypätä edes puntarille) . ..mutta ajattelin suoda itselle nämä muutamat päivät mitä tässä lomalla on tullut syötyä (yht. 3 päivää) en ota mitää ressiä on noussut sitte mitä on noussut ..palattu on jo samaan tuttuun  juttuun ja uudella innolla eteenpäin  :) nyt on herkuteltu tarpeeksi ja voi keventää syömisiä ihan mielellään kun olokin on aika turvonnu ..

oon tänään pakastanu jälleen mansikoita yhteensä niitä on nyt pakkasessa noin 30kg :D lisääkin ehkä vielä pakastan kattoo nyt...on talvella mistä pistää mansikoita poskeen.. ;)

Käytiin kattoo tuolla oulun suunnalla kesäteatterissa Tankki täyteen esitys oli kyllä hyvä sai nauraa vedet silmissä kannatti käydä katsomassa...

mut joo se on kohta 7 kuukautta laihdutettu se on jo hyvä saavutus jos mikä!!! jotain sitä on varmasti jo oppinu ;) palaan viimestään ma. kertomaan siit + tuloksesta joka on aika varmasti tulossa..mutta tästä on silti hyvä jatkaa :) ei ressiä eikä paniikkia minä onnistun!!!