Ostin uudet mahtisuuret "farkut" sellasta venyvää materiaalia, koskaan ei ole minulla ollu näin isoja vaatteita  :/ vaikka joskus muinoin vuonna 2000 taisi paino käydä 115kg ennenkuin laihdutin sen  -50kg..Liekkö sillo tullu oltua sellaisissa kaavuissa ja teltoissa en muista enkä todellakaan halua edes miettiä kamalaa aikaa  lihavana ...niin kuin nytkin...nämä oli nyt sitten viimmeset housut ja vaatteet ylipäätään mitä ostan koko keväänä...tuli ostettu myös rintsikat ja yksi pitsinen paita kokoa xl joka varmaankin on para sitten  kun tiputtaa -10kg, kyllä se toki päälle mahtuu mutta ei kyllä ole minusta  mikään kaunis päällä eli... olkoon tämä tavoite pusero ..puoleen hintaat löyty ;)..tyhmäähän se on ostaa hieman pieniä vaatteita....mutta ku..

Näin se on viikko vierähtäny karkita.hyvä mä :) karkin puolesta on ollu ihan helppoa mutta muuten on ollut vaikeata siis nälkä on vaivannu,, no ihmekkös tuo jos ei olisi vaivannu ,olenhan mättäny ainakin kolmen edestä sitä ruokaa...

Toinen hyvä viikko alkakoon huomenna :) tätä rataa sen pitää mennäkkin, niin hyvä tulee..maanantaina sitten punnitsen ensimmäisen viikon tuloksen..

Palataan ... hyvää viikonlopunjatkoa  ;)