Kukaan ei vienyt minulta henkeä selvisin ,selvisin niikuin aina ei ne ihmiset sen kummempia ole kuin minäkään.. ei ne syö elävältä jne. mutta se pelko ja kauhu mikä minulle tulee aina on hirveä kauhu.mutta pääasia on että selvisin ja tästä jatketaan..hyvin meni tällä kertaaa ehkäpä piiiiiiitkään aikaan..ei jääny mitään ns.hampaankoloon omassa käytöksessä esim.

Mut joo.. paino aamulla -300g vähemmän kuin eillen eli sitä pikku hijaa on suosta ruettu kapuamaan ja rämpimään ylös onneki jotai rupes tapahtumaan tuolle painolle en ois kyllä enää jaksanu jos ei inaha puntari yhtään..Viikonloppu tulossa ja se ois huomenna kasiviikkoa täynnä laihdutusta ym..toivotaan että se pitää.. eikä tapahdu nyt mitään ns. takapakkeja...

maanantaina sitten paino kirjataan ylös..

minulta löytyi pakkasesta viimme joulusta torttutaikinaa :D se on nyt sulamassa ja minun pitää kuulemma tehdä semmosia juusto tikkuja tytölle piti hakea koulusta kesken kaiken kun oli tullu kuumeinen olo..toivottavasti ei ite sairastu  JA HEI en ole syömässä nuita rasva palleroita pois se minusta!!

kevyen syksyinen raikasta viikonloppua ;) vielä on kuulemma kesääkin jäljellä kuulemma vielä ilma lämpiää mulle ois kyllä kelvannu kirpsakat syksy ilmatkin mutta tulkoot  nyt ;)