Työttömän elämä.P****** ja syvältä.Tähän ei ole lisättävää koskaan! Ahistavaa tämä on!

Aikakin menee nopeaan että ei itse pysy perässä.Surullista.Saamatonta. 

Hyviä puoliakin tässä työttömyydessä TODELLAKIN on/olisi jos osaisi olla ressaamatta ,mutta kurkkua puristaa ja ahistaa.

 Toivon elämään laihtumista ja rohkeutta!!  toisaalta nämä kulkee minun kohdalla ehkä käsikkäin, lihavan sitä haluaa vajota maakuoppaan eikä halua todellakaan esiintyä itsetuntoa ei ole, se on nolla 0..ihme että selvisin hengissä taanoisesta työ haastattelusta kun olen tämmönen pelkuri ..

Minulle laihuus tai edes normaali paino olisi avain johonkin uuteen ,mutta tämä ressi varmasti hankaloittaa tätä  laihdutus hommaa hus mäkeen kaikki mieltä painavat asiat!

Kun on tätä aikaa :D lueskelin eillen  blogeja yhdessä blogissa oli viikkopudotus yli -6 kg hurja määrä että käypi kateeksi ...mutta ei auta kun päivä kerrallaan taapertaa ja  pysyä erossa herkuista! minunkin -6kg pudotus on vain 4kg päässä ,se tulee aikanaan tiedän sen! 

Täytyy todeta vielä tästä laihduttamisesta että eniten odotan tuota sadan kilon alitusta ei oo mun juttu tämä kolmen numeron paino!! sadan alitusta kohti 105.5 aamupaino -100g eillisestä !Oi miksi söin mitä söi kun painoni nous!!

No tämä tästä asiasta.Helpotti!! 

tämmönen valitus tähän aamuun sori...

Tiistaikin on toivoa täynnä...AURINKOA päivään!!