Pakkasta yöllä oli ollu ihan reilustu yli -7 astettta, kyllä se talvi tekee tuloaan.

Pöljältä  tuntuu kun viimmeset 7 vuotta olen ollut töissä syksysin, niin nyt kotona tyhjän toimittajana. Työttömänä olo on ihan syvältä ja eikun kiristetään kaikkea en tiedä kuinka tässä pää kestää kun jo nyt on niin ahistavaa.. jotenki tuntuu että sitä työtön on semmonen eri kastissa oleva ihminen! AINA VALMIS kaikkeen paskaan! Jos voittasin/saisin jostakin rahaa etes sen verran että muutaman vuoden  pärjäis, niin tämä työttömän ressi loppus just tähän paikkaan eli paljoa en taviis sen verran että vois elää..TÄMÄ ASIA ON YKSI MINUN LAIHUdUSTANI HANKALOITTAVA SEIKKA eli  RESSI  työkkäristä...miksi en  voi olla ressaamatta :/  oppisimpa vähät välittämään kaikesta uudesta  ...mitä nuita miettimään ja ressaamaan etu käteen tyylillä siinä on opettelua kerrakseen...

Eillen meni pussi karkkia ja sitä rataa maanantaina meni hyvin kello 16 saakka tiistaina suurinpiirtein  sama kaava mutta hieman ilta pahemmin...tänään lupasin lähteä illalla lenkille huom! pitkästäaikaa mutta täytyy sanoa että tässä painossa kun käy lenkillä niin on ilo kaukan kun on 5km kävelty...jalat ne on tuusan nuuskan... hieman olen keppijumpannu kun hartiat menee sohvalla maatessa(mitäpä muutakaan työtön voipi tehdä)  kuluuhan sen ihminen paras työ ikä sohvalla pyöriessä ja lihoessa kun ressaa kaikki) kohta joutaa eläkkeelle kun on nii rahnanen kun ei ole tehny mitään....pääkoppa hajoo..ressistä..

tämmöstä nyt. ja tänään yrittään taas elää hyvin siististi katsotaan kuinka käy..puntarilla en ole käyny 2 viikkoon syystä että  ruokaa syödää ressiin koska se muka helpottaa oloa ????