Hyvin on menny tähän asti :)  olen tosiaankin pitänyt viisi päivää puuropäivä ja syönyt hedelmiä,leipää,jugurttia,broilerileikettä,porkkana kasvissosekeittoo,omenoita,tomaattia,kurkkua,näkkäriä..tervellistä siis ei mitään epäterveellistä  :) ..niin tai ainakin omasta mielestä terveellistä...kun entinen list.karkkia,suklaata kebabbia,pitsaa,hampparia,sipsiä,ja vähän vielä suklaata..ihme jos ei ala tuntua olossa tämä kevennys lisäksi vielä päälle tunnin lenkki ni awot!

yritän kovasti olla tekemstä kaikkia niitä virheitä joilla edelliset 100 laihutus yritystä ovat  kaatuneet. ensinnäkin nämä läskit ei lähde viikossa, ei kuukaudella eikä puolessavuodessa...yritän tsempata kun tulee amintakohtaus viimmeiseen asti on ajatelta tulevaa kesää ja ja..vaikka sitä että olisin 15kg kevyempi ni sekin olis jo kiva juttu :) 

 tällä hetkellä täys karkkikielto on ollut sit ekapäivästä lähtien ei tästä muute mitää tuu jos tässä karkkia vielä syö ei elimistö sellasta tarvii ja jos tulee mieliteko ni kokeilen sitä että imen ruis leivän palaa olen jostain lukenut että se muka auttaa makean nälkään tiedä sitä pitää kokeilla...vielä ei ole tullu "kohtausta" et pitäs mättää.. jes hyvä  ole vissiin osanut tankata syömiset tasasesti ni ei vippaa veren sokerit tms... :)

-Hyvä minä -

nyt lenkille :)