Kyllä saa olla tyytyväinen kun olen nyt saanut itsestä edes jotain irti nuitten lenkkeilyjen suhteen.kävin siis eillenkin lenkin jes!

eillen vaihtui sitte työn alkamisaika  klo.7 meno klo.11..sopii paremmin minulle saa nukkua tai sais nukkua pitempään mutta teini oli sitä mieltä 7.30 että voluumit kaakkoon kun valmistautui kouluun lähtöön.. ja sillee ni heräsin sitten tietysti siihen no ei auta ..ei auta mentävä tässä kohta on..raatamaan hiki päässä muutama tunti..

eka suihkuun ja sitte menoksi..

toivottavasti tämä minun "muutos" nyt jatkuu eikä lössähdä niikuin aina..sitä toivon ja paljon! Se on elämäni pahin jarru tää ylipaino. Sitä inhoo itteesä niin paljon että ei sanat riitä..

Koska painoa on PALJON ..niin aikaa läskin poistamiseen menee kauan.. mutta muutoksilla on mahdollisuus siihen että paino lähtee vihdoin lasku suuntaan... NYT alku ois  hyvä jatko on omissa käsissä tai oman pään sisällä miten tästä seuraavat tunnit menevät ja ennenkaikkea viikonloppu nimittän viikko on menny nyt hyvin se jos mikä on outoa :D 

Mennään minuutti kerrallaan lipsumiseen ei ole varaa  koska se lapanen lähtee käsistä aika äkkiä on se nähty  niin monasti..

nyt valmistautumaan...