Sunnuntai  aamu..voiko jo sanoa että viikonlopusta selvitty ??Pitkä on päivä edessä ja yksi huono juttu 2 yötä oon nukkunu tosi huonosti se ei ole hyvä yhdistelmä minulle laihdutus ja huonosti nukutut yöt..mutta sinnitellen eteenpäin..

Jalat meinaa olla tosi jumissa pitäs venytellä mutta ei muka jaksa..12päivää/100km aika hyvin kilometrejä kävelty..mutta kyllä on jalatkin kipeet...

nyt on pakkanen aamulla puol 8maissa  oli yli-15 mutta nyt enää -7

Tämän päivän suunnitelmat on aika lyhyet laiskottelua ja en tiedä pitäs pitää jaloillekkin vapaapäivä kävelystä mutta hinku on kävelemään!!!

Huomenna sitten puntarille..kyllä se ärsyttää pudottaa näitä turhia samoja kiloja tässäkin lukemassa ollaan oltu oikeasti ainakin kymmenenkertaa :/ ... erinnäisten laihdutuksien jälkeen ja jostain syystä tästä se on aina alkanut nousemaan sinne sataa kohti huimaa vautia mutta NYT tällä kertaa en ole antanut  lopullisesti periksi en missään vaiheessa vaan kyllä mä olen päättänyt lopullisesti sillon 2014 tammikuussa että muutos elintavoissa on  lopullinen vaikka välillä lipsuu niin jatketaan ja pysytään siinä päätöksessä suurin osa vuodesta niin ei pääse taas turpoamaan kuin pullataikina..

vaikka nyt on junnannu jo liian kauan  eikä tuloksi ole tullut tavoite pysyy ja sitä "viilataan" hieman ei pidä olla liian tiukkana aikaa ON!

MUTTA HIEMAN VOIS TIUKENTAA että tulis jotain tulostakin ..Jos nyt ollaan suurinpiirtein 90kg ....tavoite on 6 viikon päästä vappuna..olla-30 kg kevyempi tavoitteesta puuttuu vain vajaa 4kg ja se on hyvinkin saavutettavissa 6viikkoon..se on ollut kyllä niin vaikea tavoiteltava luku..86kg kuulostaa kyllä ihanalle luvulle paljon parempi kuin 90kg!!!!ÄKKIÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!