en tiedä miten saan nää laihdutus asiat taas raiteille kun perjantaina  kävin  baarissa niin  tuli juotua taju kankaalle (melkein)..siis otin aika lailla ..enpä oo ottanukkaan sitte kymppi viikon...

sitten eillen söin varmaan kahden viikon pisteet kerralla siis kaikkee söin että nyt on joka paikka kipeenä!!!

siis kyllä sitä tietysti joskus mutta nyt on menny monena viikkona päinpeetä ja eihän se paino nin tipu ei!!

huommenna odotettavissa kolmenkilon plussa kun söin eillen pizzaa nin mulla kertyy niin äkkiä  sisuksiin kaikki nesteet ...otaaa päähän ja muutenkin kamala morkkis pöljä kun menin ja join niin  paljo nyt saa kyllä juomiset loppua...ikinä ei oo muisti menny van nyt tökkii siellä tällä et ei oo kivaakaan vit***....

no nyt jaloille ja kyllä pitää alottaa lenkkeily kuuri ei muu  auta.. ja jotenki saada nesteet pois. en oo edes käyny puntarillakun ni ottaa päähän että..

ja puuro linja karkit ja herkut jättää taas kokonaa pois kun mulla repee muuten ja  tää laihdutus lopahtaa jos mä en älyy rueta tiukistelee vaikka on kesä,,niin silti...haluun laihtua ainakin sen 25kg vielä niin surkimus ei saa enää pidettyy syömisii aisoissa kun nyt on tää into vähän lopahtanu ..

EI SAA VAAN LOPAHTAA...

pakko rueta kirjottaa tännekkin jokapäivä kun eipä ole muka joutanu kirjotella...joo nyt meen hörppimää kaffeeta se ei ainakaan lihota ainakaa ennen ole hah..hah..