Viikon pudotus -1.1kg  on aika hyvä tulos ottaen huomioon  että oli flunssa aika pahana ja edelleen on hieman kurkkukipee yskä on onneksi hellittäny!

Kokonais pudotus on nyt -10.4kg huikeeta! kahdessa kuukaudessa aivan mahtavaa!!! Niin ja seuraava tavoite vain vajaan kilon päässä eli  saada paino  alle 105kg

Kumma juttu että tämä kymmenenkilon pudotus ei juuri näy missään.. toki se hieman tuntuu.. toisaalta jos ottasin 10kg painon selkään jaksaisinko minä sitä kovin kauaa kanniskella ,en varmaankaan.Kyllä tämän pudotuksen tuntee eniten polvissa ei oo niin paha rasitus polvissa kuin pari kuukautta sitten vaikka tätä painoa on tajuttomasti vielä ylimääräistä mutta suunta on nyt oikea!

Enskuussa on yhdet juhlat tiedossa joten toiminta suunnitelma pitää tehdä että pysyy tämä hyvä suunta jatkossakin.Ajattelin myös et varais jostain kaupungista hotelliyön ja kävis ressun päällä.. tämäkin on joka vuotinen juttu..talvilomailla ja hiihtolomailla perheen kesken minun syntymäpäivien aikaan :) mutta joo elikkäs tässä on kaksi kompastus kiveä tulossa mitkä voi kaataa koko homman( niinhän on ennenkin käyny) on iskostunut minulle niin syvälle aivokoppaan että pelottaa..

nyt se vasta kelin pukkas vettä sataa ja  tiellä sohjo että autolla ei juuri eteenpäin pääse en tykkää !!!

En kyllä vielä uskalla lenkkeillä kun tuo kurkku on hieman kipeä..kohta pariviikkoa on siitä kun viimmeksi olen lenkkeilly mutta kerkeepä tuota..

Hyvää viikon alkua <3