..ei vaan oo mikää hirveen hyvä näissä tietkone jutuissa..no kokeilemalla oppii.. en älyä miten nuihin sivuaatikoihin voi esim. lisätä painon ja loput joutas poistaa..en osaa. no jospa joskus..

Tammikuun tipaton loppu eillen, join muutaman sidukan( 4 ) !!..karkkia en ole syönyt koko kuukauteen hyvä minä.

Aamupaino tänään oli 106.8kg ei se oikeesti varmaan oo tippunu nuin paljon ,,mut katotaan sit maanantaina paljonko on  .Viimme maanantaina paino oli 107.7kg eli pudotusta tais tulla vaan -200g :( itku miten vähän en ymmärrä koska olen kuiteski säntillisesti noudattanut ja laskenu pisteitä.Joka tapauksessa nyt tänään se on tippunu hieman enenpi toinen juttu on paljonko se on maanantaina ..toivottavasti vielä vähemmän..no nyt on se viiskiloa lähteny ja taitaa olla pikkusen ylikin koska puntari tais näyttää joulun tienoilla yli 112kg!!!!!!!!!

Voi, voi miten minulla tätä urakkaa riittää, ei pitäs miettiä ,mutta väkisinkin tulee mieleen että kuinka minä selviydyn tästä hommasta kun jo kuukauden  pituinen  laihdutus on niin rankkaa.Kun haluais olla alle 100kg ja äkkiä!!! kun tippuu vaan -200g viikossa tämän painoisella ihmisellä niin menis loppu elämä tiputtessa näitä kiloja..tälleen kun sitä rupee miettimään ja synkistelemään niin ei pitkälle pötki. mut joo...

Pitää olla vaan tyytyväinen että edes tippuu olipa satagammaa tai hyvässälykyssä joku viikko voi olla sitten parempi että tippuu kilo.

Tammikuun hiihdot ja lenkkeilyt oli 80km eli ok siihennähden miten on viimme kuukausina ollu :)

Tänään sitten hiihtämään jos vaan jäällä on latu ja ei tuule ..hyvältä ainakin näyttää toi pakkanen pari astetta vaan eli ulkoilua tänään joka tapauksessa. :)