Aamu paino oli 101.6kg muutaman päivänhän se oli sen 102kg oli jo aikakin tippua! Kokonais pudotus on nyt se -6kg JEE neljä kiloo kymmppiin pudotettuun.. aika vähän sanoisin :)  ja 1.7kg alle sataan joka on aika tärkeä etappi minulle,tahdon sen ja  ÄKKIÄ! Saa nähdä miten käy,kerkeänkö tämän kuun loppuun mennessä ..11 päivää mutta ei se ole mahdotonta jos kaikki toimii vain..mutta jos ei kerkiä en panikoi, pitäisi se kuitenkin lähiaikona tippua ei se nyt kauaa ole tuossa lukemissa!

Tänään taitaa tulla valosampi päivä eli aurinko nousee pilkistelee jo tuolta pilven raosta..

Joka kuun "vaivatkin" alkoivat eillen olisi voinut mättää vaikka ja mitä..Tein semmosta painonvartiat ohjeella pannaria ihan semmosesta keittokirjasta ainekset oli: rasvaton maito7dl,3,5dl venhäjauhoja,2tl sokeria,2 munaa ja ripaus suolaa..225astetta 20-25min  (*sekoita maito ja jauhot +sokeri anna turvota 10min lisää munat ja suola ja paista*) koko ohje 20 pistettä eli tämä ohje oli 8 annosta yksi annos 2,5pistettä/150kcal tuli siis normi pellillinen ja ihan meni siinä missä se maailimanparas pannarikin mihin tulee voita 150g :D ..

vielä piti sitten jotain saada pannarin lisäksi ,onneksi oli pakastimessa mehujäätelöä söin semmosen. teki siis mieli sokeria ..liekkö peruja  viikonlopulta heräsikö sokeri "peikko" eloon minun kropassa kun sai niitä "kurkkupastillin" tyylisä karkkia..voi olla!! nyt pitää pysyä erossa semmosista että tulee tuloksia.

Pannarista ei tullu mitään pahaa närästystä..ONNEKSI!!!!