Eillen paino oli 101.8kg mutta näkyy aina heittelevän päivittäin tänä aamuna siis 102.1kg mutta joka tapauksessa reilu kaksi kiloa matkaa siihen ensimmäiseen "suureen" tavotteeseen 99 :) se on toi sata niiin kauhee luku että sitä ei voi käsittää kuin sellanen joka on  tai painaa yli sata.. hyi!!

Neljä kuukautta on nyt laihdutettu ja minä niin toivon ettäkkun menen töihin perjantaina niin en  pistä pilalle tätä mun laihdutusta joka kevät siinä on niin käynyt että en ole jaksanut kotiin tultaessa kun lösähtää sohvalle ja miehen käskeny kaupasta hakee vähän "evästä" suklaata..lakuja..jäätelöö..suolasta ..sokeria ja rasvaa ..se muka jotenkin helpottaa sitä olotilaa vaikka päivastoinhan se on...

niin ja pahin tilanne on silloin kun palaan kotiin toistä eli klo.16 voin syödä ,syödä ja syödä eli koko ilta menee syödessä..

MUTTA toivon että kun olen nyt päääsyt näin hyvään alkuun tässä laihdutuksessa niin tiedostan se tarpeeksi hyvin ja varaan sitä parempaa syömistä sitten sinne töiden jälkeen ja olen kyllä miettinyt sitäkin että kun on niin ruummillisestä raskaasta työstä kyse niin pitäs varmaan syödä enenmmän ehkä jo töissä että ei tulisi sitä ahminta oiretta..

nyt pitäs osata nauttia näistä viimmesistä päivistä...ennen töiden alkua..vappu..