Jeps nyt on kyläpaikat koluttu.Syöty on mutta kevyesti..hyvä mä ;)

Semmonen ärsyttää kyläpaikoissa kulkiessa kun tyrkytetään syötävää ja varsinkin tämmöselle satakiloselle joka ei todellakaan tarvihe kakkua.Mikäs siinä jos ei olis ongelmaa painon/syömisten kanssa niin silloin ok. vois ottaa   MUTTA jos haluaa laihtua niin ei silloin voi syödä kreemikakkuja tai muitakaan voitaikina-rahaka juttuja ei edes yhtä varsinkin jos tietää että putki voi jäädä päälle miksi ottaa jos ei tee mieli ??tuntuu että loukkaannutaan kun ei oteta sitä,tätä ja tuota ,sen 7 sorttia miksi ois pakko?? kyllä minä olen niitä syönyt en kait  olisi tämän kokoinen jos ei olis..noh loppu hyvin kaikki hyvin kahvia otin ja kotona söin yhden mehujäätelön se olkoot minun herkkuni tältä viikonlopulta ja se saa riittää..

huomenna punnitus ..aamulla paino oli jo aika lähellä tavoitetta toivottavasti olis huomenna edes sama luku mikä aamulla sieltä se tyhmä sadankilon raja  lähestyy on tässä odotettukin..

seuraava syömis ongelma on edessä sitten loppukuusta täytyy lähteä reissuun..tyttöni valmistuu ammattiin ja pitää lähteä valmistujaisiin joten yöpyminen hotellissa tiedossa ja muutenkin varmaan syömistä yllätys,yllätys ohjelmassa.. mutta se on vasta 3 viikonpäästä että monta suupalaa..mielitekoa ennen sitä edessä..ja toivottavasti myös muutama kiloa vähemmän  ennen sitä juhlapäivää...kummasti näitä vaan tulee aina eteen juhlia jos jonkinmoista..mutta päiväkerrallaan...