Ihanaa kun on vapaata en olis varmaan kyenny edes tänään  töihin.. pakottaa sormien niveliä ja selkä/ hartia kipu niin kovvoo ett neljältä  joutu jo heräämään..sellasta se on ruummillinen työ!

Viel viikko töitä ja sitten se on TAAS LOPPU Itku  aikansa ahistaa kun työt loppuu mutta siihenki tottuu ehkä joskus..jos ei tässä töitä talvella löydy/joudu jonnekki nii kuulosti että ensi keväänä pääsisi tonne takas eli valoa puolenvuoden päässä Nauru .silleen hyvillä mielin että kaippa sitä on työ tullu tehtyä kunnolla kun pyydetään takaski Pusu...

Nyt kun on vapaapäivä niin täytyy aamusta suunnata lenkille ku pitäs siivota ja  pestä pyykkiä ja...(siinäpä se "ihana" vapaapäivä kuluu...)

Harmittaa kovasti tää mun paino se harmittaa niin paljon .. vaikka en ole laihuttanu ja olen yrittäny olla miettimättä ni on vaan pahempi olo ..pitäs,pitäs perkl....miksi osaa enää laihduttaa??en ole osannu sit VUOSIKUSIIN...päässä se ajatus pyörii ja sieltähän se LÄHTEE eikös???sitä vaan on niin pohjalla tän asian kanssa .

Kaikki muut tutut ympärillä saavat pidettyä painonsa kun ovat laihduttaneet OVAT SIIS ONNISTUNEET ...Mutta minä junnaan paikoillaan ...onneksi paino ei ole suuremmin ennää noussu onhan se joskus kymmenen vuotta sitte ollu jopa 115kg!!!!!!!!!

K-A-M-A-L-A-A!!!!

Ulkona ilma -2 astetta ja vähän vain vähän ripsiny maahan lunta .

Tässä  hörpin kaffeeta samalla ..vielä uskallaki ku kerran jo kaadoin kahvit  läppäriin ja kone sekos ,ei usko vissii kerralla :)

Ihanata  viikonloppua  :)