Ja viikossa -0.5kg tippu..hitaasti ..hitaasti..mutta hyvin se toki on..pitää olla tyytyväinen.Mitään muita herkkuja en ole syönyt kuin muutaman karkin eillen ja lauantaina ja pari sidukkaa meni pe ja la mutta kaikki on pisteiden rajoissa..

Huomasin että  en oo viiikkoon  kirjottanu :O ihan on kyllä vahinko  viikko on kyllä menny äkkiä, lenkillä oon käyny viimmeksi torstaina  tänään kyllä on mentävä..

käytiin pienimuotoisella  reissulla lauantaina ajeltiin noin reilu parisataakilometriä.. oishan se tehny mieli sitä ja tuota ja käydä kunnolla syömässä ja vetää karkkia mielin määrin..mut ostin nutrilet jonku suklaaa fudge juoma olisko ollu 180kacl ja 1 rasvaa siinä  ja kun laskin piste laskimella niin sain vain 3,5pistetta ja hyvin selvisin jaksoin soppailla 4-5 tuntia  ja sit kävin ostaa banaanin ja sellasen juotavan jugurtin ja kahvilla tietty ja paljon vettä..niin hyvin selvisin päivän nuilla..toiset kävi pitzza buffassa...minä autossa vetäsin  nutrilet pirtelön naamaan ja olihan se namia suklaanmakuista ostan kyllä toistekki..se makso jotain 1,80e..ostin myös varulta vielä mintun makuisen nutrilet suklaapatukan siinä olikin enenpi rasvaa ja kaloreita sitä en oo vielä syöny..pisteitä siinä näkyy olevan 4,5 siis miksi en ole ennen älynny nuita vaikka ostaa aterian korvikkeeksi esim.reisussa onko sitä pakko aina vetää  jotain pizzaa..

no hyvä mä selvisin taas yhdestä reissusta.. mutta loppuviikosta pitää sitten syödä ooikeesti..kun on se työ juttu..syömisineen..ravintolassa.. :D ouuuunouuuuu!!