painopa on noussu yllätys..yllätys :/ muutaman kilon toukokuusta....mielessä se kyllä on että PITÄS tiputtaa painoa ja syödä terveellisesti ym..ym...en vaan ole ollut itsekuria ja tahtoa niin paljon että olisin edes yrittänyt.

Tänään minä käännän kelkan TAAS ja yritä ihan 100% Miten nyt onkaan ihanaa tuoretta kasvista ja marjoja saatavilla yllinkyllin..Keräkaali miten se onkaan mehukasta ,,kesäkurpitsaa,, mansikoita ym...ym...nam :P
aloitus se vaikeinta on  minulle.niin ja ekaviikko..

Saikulla oon ollu nyt viikon kylki meniniin kipeeksi että en voinut olla enää töissä vissiin  joku revähdys..  keuhkokuvissa ei näkynyt mitää onneksi...eikä kylkiluita ollut poikki..tämä kipu on vaivannut koko kevään paheni ihan yllättäin ei enää auttanut normi kipulääkkeet...nyt jo onneksi pystyn hengittämään ihan normaalisti että kaippa tämä on pikkuhijaa tästä..
Nyt sitten sitä kevyempää ruokaa naamariin että josko minäkin vielä jokupaivä olisin kevyempi edes alle 90kg siinä on minun tavoite...ALUKSI.... ;) aamupaino oli tänään 103.5kg eli  noin -13kg  aluksi tavoite ,, luulis tuntuvan ja näkyvänkin jossain...jes!!hyvä päätös :))
lisäys:selasin painoja               NYT(2012)n103kg
                                                      (2011) n.92kg 
                                                      (2010)n.82kg
KAMALAA siis noin +10kg vuodessa ja todellakaan en vuoden päästä halua painaa 113kg!!!!!!!!!!!!!!!! :/