Pudotus kahdessa viikossa yhteensä -2.1kg(laitan myös painon tuonne "taulukkoon" vaikka tyhmää punnitan maanantaina taas uudelleen mutta mennään nyt näin niin kauan kun innostusta riittää) . Viikko on mennyt nopeaa olen käynyt joka päivä töissä tälläviikolla  enkä ole jaksanut kirjaantua tänne päivittelemään kuulumisia kun eipä sitä kuulu mitään??!!? 

Kaikki ei sallitut ruuat(koska minulla niitä on pitkä lista) pyörii mielessä aika useasti ja niillä nyt tarkoitan semmosia rasvasia..karkkia en ole syönyt.

Liikkunut en ole kuin viimme viikonloppuna 3km kun ei oikei tässä painossa innosta liikkua kun sais vähän edes pois niin jaksais(työ on taas aika fyysisesti raskasta sekin vie voimia)..mutta kyllä mä varmaan käy lenkillä nyt vkloppuna.(edes pienellä)

ois se niin mukava käydä hiitämässäkin mutta en kykene ei riitä kunto.. ja jakoihin käy jo pelkkäajatus itkettää kun sitä on tämmönen että ei voi tehdä kaikkia asioita mitä haluais..no kaksi kiloa poissa olipa sitte nesteitä tai mitä vaan samapa tuo..

että tämmöstä tähän aamuun ...