puntariin alin lukema tälle vuodelle 88.3kg jei :)!! seuraava tavoiten ensiviikon maanantaihin mennessä alle 88kg eli  se -400g ainakin!! 

Se on yksi neljäsosaa vuotta mennä hujahtannu..Laihdutus tulokset ei jostain syystä ole kummasia vaikka eihän mulla nyt montaa päivää sillon menny "överiksi" maaliskuussa .Mutta mikä parasta en luovuta ja lukemat alkaa olemaan jo ihan siedettäviä 88kg ei oo niin paha kuin 116kg!!!

Minkä pistin merkille tossa edellisviikon pudotuksessa niin sillon kävelin 10 km päivässä  samoilla syömisillä ja tippu lähes kilo ja nyt viikon varrella kävelyä 5km ja oli  välipäivää jne.. niin tippu vähemmän mutta ihan tyytyväinen  kuitenkin tulokseen pääasia että ei ole plussaa kun laihduttaa :D olipa vaikka -100g

Eillen kävin 7km lenkin .

Pääsiäisenä en ole herkutellut mitään rahkaa oon marjojen kanssa vetäny ison kupillisen illalla ja oon tyytyväinen ei tee mieli onneksi mämmiä vaniljakastikkeellla vaikka tiedän se on herkkua  :P .Eillen grillattiin söin yhden kalkkuna makkaran 2,5p  ei paha! ja ihan syötävää...kun kunnolla kärventää ;)

ihanaa kun on kevät ja tulee kesä!!!