Ylipaino kirosana. Kaiken pahan alkuja juuri. Mielessä aamusta iltaan.Sairasta.

Nyt kun on tullut TAAS lisäkiloja niin kävely on tuskallisempaa onneksi ei kuitenkaan takaisin kaikkea mistä lähdettiin tammikuussa  mutta ei paljoa puutu :/

Itse inhossa pyöritään..Ainut keino mikä tähän auttaaa on että lopetan oikeasti laihduttamisen ja valinnoilla on suuri merkitys otanko makkaran vaiko kanapihvin syönkö Mehujään vaiko jättituutin..juonko limpparia vai vettä jne.

ja yksi tärkeä asia otanko ruokaa lisää vai en??? toki laihduttaessa nuin olen tehnytkin mutta se on vaan kumma juttu että en onnistu vaikka kuin menis aina alkuun hyvin esim. tammi-helmikuu olikoan jopa-8kg  se on äärimmäisen hyvin niin miksi minä aina palaa entiseen ja syömäputki päälle jää.. 

nyt kun kesä kolkuttelee jo ovella vaikka ei siltä tunnu niin ahistaa vielä enemmän tämä minun touhu..

mutta eipä tässä auta etes itku markkinoilla !

Nyt valtintoja hyviä valitoja.

p.s.olen löytänyt parsan se on hyvää nam !toki täytyy myöntää että pekoniin käärittynä se on parasta :D  mutta myös keitettynä ja ihan vaikka uunissa vähän suolaa ja pippuria 175astetta 10min nam nam..

ruokavalio heittää nyt ääripäästä toiseen eli raskaasta kevyempään..taas taas ja taas mitä väliä, pääasia että en luovuta ..eillen meni kevyemmin ja aamulla herättiin pääkipuun onko sokerin aiheuttamaa vierotusoiretta vai mitä lie mutta näillä koitan nyt mennä

ei oo kovin ihkua ei :D