Viiden viikon pudotus on  nyt -5.9kg 

kumma ei tunnu missään tämä pudotus???  no ehkä pieni helpotus polville.. pakko oli eillen laittaa 4 limsapulloa (1.5l)  vettä täyteen ja kokeilla miltä tuntuu kun ottaa kassiin ja pitelee.. Käsittämättömän painava järkytys tuli!! saati miltä tuntu 10kg..20..jne  kyllä tässä on ihmis parka kovilla-

Mutta kaikesta huolimati olen äärimmäisen tyytyväinen pudotukseen ja huom!! taitaa olla pudotusta enemmän kun yleensä  tammikuussa :D  ja nyt ei ole liikuttu juurikaan ..laiskuus ja raskas työ seli seli..

Viidessä viikosta viikoloput pahmpia jolloin tekee mieli syödä ja syödä.. en tiedä mistä johtuu...mutta pahin oli varmaan viimme viikonloppuna mutta hei selvisin!!

Helmikuuta mennään kovaa vauhtia oikeastaa aika juoksee ja en pysy enää perässä..

Tavoite alle 110kg on sitten aika lähellä vain -1.5kg tulee milloin tulee (eillen muuten puntarilla kävin niiin näytti 111kg)

Mutta äärimmäisen tärkeä alitus on sitten 11.5kg päässä ja sitä odotan kuin kuutanousevaa ;) tai no ehkä tokana se 105 alitus  ei pitäs hätäillä mutta en halua olla sadankilon pahemmalla puolen niikuin varmaan on tullut selväksi enhän minä muuten täällä  kertoilisi 10vuotta yhtäja samaa junnausta!!! huoh vuodesta toiseen..