0.7kg viikon pudotus! vaikka söin lauantaina  valkosipulikermaperunoita ja porsaan pihviä ym.sellasen annoksen ja sit kaljoo tuli juotua vaikka kuinka paljon niin että hyväku tolopilaan pysyin...eillinen oli sit todella vaikee  syömisten suhteen pitää kurissa mutta onnistuin pysyy pisteissä jes!!! nyt on taas hyvä jatkaa..toiveissa olis että saisin sen painon alle 90kg sit olis taas hyvä hengittää...vaikkakin parempi nytkin on kun pari kuukautta sitten..

 Viikolla lähetään sinne lomailee etelä suomen ym.. varmaan pisteet heittää härän pyllyy mutta  yritän ettei menis ihan vituralleen..ku oon jo niin hyvin saanu puotettuu et en  haluu et kaikki tulee takas!

pitää keksiä sellasta kevyttä syömistä ettei  tarvii ostaa mitää grilli ruokoo ym...ja toki yhen kerran saan kyllä herkutella ku on "lomakin" mutta ei ainakaan joka päivä..

Ilmat on kyllä olleet tosi ihanat niin ihanat että mulla selästä kuoriutuu nahka!!ja naama on niin ruskee että kaikki huomauttelee että sinähän olet ruskettunut..kaippa sitä tosiaan on ruskee kun jokainen sanoo :).

Tänään ei taida ilma oikein suosii mittarissa on nyt+11.4 pilvistä ei aurinkoo...

mutta lenkille on suunnattava ja nautittava nyt kun saa nauttii tästä jouten olosta ihan kympillä CoolPusuSilmänisku