kun paino rupeaa nousemaan niin se kans nousee ja sitä ei osaa pysäyttää vasta kun on myöhästä...onko kokemusta?mulla on ! niinkuin se näkyy tosta painon heittelystä eka alas ja sit kovaa vauhtia takas jojotellaan oikein kunnolla ...täytyy sanoo et yrittäny olen ...mutta ei ole onnistunu ei kurssia kääntää eri suuntaan...HÄVETTÄÄ ;HÄVETTÄÄ JA HÄVETTÄÄ!!!!

mieti jo et laitanko tota painooni enää kun hävettää niin paljon kun vaan nousee ,mut päätin et laitan se aina koska jossain vaiheessa minun on pakko älytä et suu kiinni herkuilta ja kaikelta muultakin...ja laihduttaminen jatkuis mutta, ne jotka ovat laihduttaneen niin tietävät et se ei tosta vaan onnistu se pitää "naksahtaa" ennekuin se sit sujuu taas...eikös?

ja se ei voi olla syy et kun olen kotona niin on vaikeeta laihuttaa ,koska olen ennenkin pystynyt..selittelyy vaan...mun on vaan pakko..nousee niin nopeesti paino että hyi perkl....ja se on taas niin vaikeeta saada pois.....yritän taas ....lähden lenkille......pakko...mun on lopettaa tää lihominen ei tule muuten mitään!