Kylläpä se putosi vielä muutamassa päivässä ihan mukavasti .Lienekkö sukat puristanu jalassa niin kovasti :D

Viimme yönä heräsin yhden kerran, kun nuo sukat oli taas jalassa .Muuten ovat täydelliset ,mutta sukan varren reuna rupeaa puristamaan polven alapuolelta yöllä häiritsevästi. Meinasi jo repiä sukat yöllä pois, mutta sinnittelin ja otin aamulla vasta pois. Laitan sitten päivemmällä takasin että saa jaloissa veri kiertää tai olla kirtämättä... mutta jalkoja ei ole pakottanut sillä tavalla että menisi  yö unet!  JA hei toinen yö ilman buranaa!!!18 päivää ilman karkkia,limpparia.herkkuja!!!JES!!

Toisaalta en ole nyt ollut jakojeni päällä niin paljoa esim.en ole lenkkeilly 4 päivää koska pakkanen on koko ajan kova ei vaan oo huvittanu vaikka yleensä tykkään!!! Tee vain mitä mielesi tekee mitään ei ole PAKKO! Eli nyt ei ressata liikunnalla kyllä sitä kerkiää käppästä vielä kuhan ilmat sallii ja mieli ;) tämän kuu kävely km 40km..tähän mennessä.

ihan vallanmainiosti on tämä alkanut JEE!!!  Painon pudotus tahdilla ei ole väliä ei MUTTA haluan saada painon  ÄKKIÄ alle sataan on tämä kamala tämä paino..eli tarkoittaa 4.3kg  pitää pudottaa ja harmi kun sitä ei niin vaan viikossa pudoteta..En laita siihen aikarajaa tulee muuten joku  LISÄressi..mutta kyllä otan vastaan tuommosia  tän päivän puntari pudotuksia ihan mielelläni :)

Tämän hetken mieli maku jutut :mm.Maku kivennäisvesi(korvaa limpparin hyvin),appelsiinit mahukkita,Omenat,rahka,tomaatti pasta ehdoton ykkönen!!! Kaurapuuro on myös jokapäiväisellä listalla. Kaali,kurkku ,fetajuusto 3%..lista on aika pitkä ;)

Hyvää viikon alkua jokaiselle!!